Informații
utile MăSURăTORI
ROLETE ZEBRă

Cum măsurăm și cum montăm
roletele textile

Pentru a masura rolete textile day&night (zi&noapte) sau zebra  este necesar sa ai in vedere cateva aspecte  simple care pot fi puse in practica chiar de tine.

Să stabilești locul unde doresti sa montezi, sa iei in calcul distanta pana la perete a geamului, deoarece in partea de sus va fi un plus de 4-8 centimetri (in functie de inaltimea roletei) si exista situatii cand geamul se poate deschide partial. Mai ai voie de o ruleta pentru masurat.

Sunt două tipuri de rolete day&night: simple si cu casetă

Roletele simple – materialul se strange pe ax, nu au ghidaje pe margini, materialul ruleaza pe cele doua baghete ale geamului termopan, se gaureste tamplaria termopan; 

Cum facem masuratorile și cum montăm:

Pe latime o singura masuratoare- cota finala- de unde incepe bagheta geamului termopan pana unde se termina;

Pe inaltime: doar cota finala: de unde incepe bagheta geamului termopan pana jos unde se termina bagheta geamului termopan.
Foloseste ca exemplu imaginea de mai jos, unde latimea panzei este reprezentată de o sageata verde, iar inaltimea panzei de o sageata rosie.

Roletele cu caseta materialul se strange in caseta, au ghidaje pe margini, materialul ruleaza intre cele doua baghete ale geamului termopan, se gaureste bagheta geamului termopan.

Cum facem masuratorile ȘI CUM MONTĂM:
Pe latime doua masuratori: cote finala- de unde incepe bagheta geamului termopan pana unde se termina; si cote de panza: de unde incepe sticla (fara chederul negru), stanga-dreapta;

Pe inaltime: doar cota finala: de unde incepe bagheta geamului termopan pana jos unde se termina bagheta geamului termopan.

​ Foloseste ca exemplu imaginea de mai jos, unde latimea panzei de o sageata verde, iar inaltimea panzei este reprezentata de o sageata rosie.

Ai nevoie de suport, pentru asta suntem aici, iti raspundem cat de repede putem.
MODALITATE DE PLATĂ

Contract incheiat in afara spatiilor comerciale:
Avans, in proportie de 30% din suma,  in momentul semnării contractului prin transfer bancar sau numerar.
Diferența de 70% din suma va fi plătită  in ziua efectuarii montajului, numerar sau prin transfer bancar in ziua anterioara efectuarii montajului

Contract la distanta
Avans, in proportie 30% din suma,  in momentul semnării contractului prin transfer bancar sau numerar.
Diferența de 70% din suma va fi plătită  in ziua efectuarii montajului/livrarii, numerar sau prin transfer bancar in ziua anterioara efectuarii montajului.

TRANSFER BANCAR

numerar